Register

Fri i pengar

Vore det inte underbart att kunna ha alla pengar du behöver och vill ha?  Då skulle du ju faktiskt kunna göra allt du vill i livet - eller kan du?
Pengar är ett verktyg!!  Ett verktyg som kan ge dig tillgång till många andra önskvärda tillgångar.  Inte minst kan de faktiskt också hjälpa dig att få mer tid till förfogande och bättre hälsa.  De kan också hjälpa dig få fler och bättre upplevelser i livet.  Men de är inte allt, och de kan inte ge dig allt i livet.  De är ett verktyg!

Precis som ett träd som bär frukt, där du kan välja att äta upp frukten och sälja den, eller att plantera en del av fruktens kärnor, så du får fler träd och därmed också mer frukt, så fungerar pengar på precis samma sätt.  Du kan välja att använda alla dina pengar, eller du kan välja att använda en del av dina pengar att planera nya källor som ger dig mer frukt i form av mer pengar.  1 kr kan bli 10 kr, som kan bli 100 kr, 1.000 kr eller ännu mer.  Allt beror på din inställning till pengar och hur du förvaltar dem.

Hos oss får du verktygen och informationen för att se pengar ur ett stärkande perspektiv som gör att du har möjlighet att skapa och behålla dina pengar, samt göra dig helt ekonomiskt fri.

If you feel the content could contribute to others, please share it with them...
Please leave a comment on what you think of the page, it's content or what you would like to read more about.
CONNECT WITH US
LuxuryStyleGoldIcon FacebookLuxuryStyleGoldIcon LinkedInLuxuryStyleGoldIcon InstagramLuxuryStyleGoldIcon Youtube
THE WEG logo 1.0 300x212NETWORK
WESLEY ENTERPRISES
VISION OF EXCELLENCE AB
Robertshöjdsgatan 14
S-416 78 Göteborg
SWEDEN
EVENTS
EDUCATIONS
Blogs (Blissful Living)
Events (Blissful Living)
Educations (BLissful Living)

Sites in our network

WESLEY ENTERPRISES DEVELOPMENT
WESLEY ENTERPRISES INVEST
WESLEY ENTERPRISES HOLDING
COACH PEOPLE (Coching & optimal health (Swedish))
THE EXCELLENT YOU ACADEMY (Educations in excellence & mastery)