Register
images/Slideshow/frontpage/Slideshow_frontpage__slide_25_1200x630.jpg

Ta Kontroll, Skapa Frihet - ÄG DITT LIV !

Allt för många människor upplever att de befinner sig i ett ekorrhjul, att de inte har kontrollen över vad som händer i deras liv.  De har drömmar och önskningar som aldrig har möjlighet att uppfylla, då de upplever att de inte har kunskapen, pengarna, möjligheterna eller resurserna att förverkliga dem.

Här får du tillgång till kunskap, information, verktyg och system som hjälper dig att förverkliga dina drömmar i livet.  Med det som vi erbjuder här får du möjligheten att ta kontroll över ditt liv, att skapa den frihet du önskar och längtar efter, och att verkligen själv äga ditt liv!


 
Fri i pengar 

Fri i pengar


Hur du kan bli ekonomiskt fri, genom att förändra dina tankar och vanor om pengar
 
Selector 600x400 78 

Fri i tid


Hur du kan skapa fri tid till det som är viktigt för dig
 
Fri i hälsa 

Fri i hälsa


Hur du kan skapa en mycket god hälsa och hög livskvalitet
 
Fri i hälsa 

Fri att njuta av livet


Hur du kan njuta av livet genom att resa och uppleva
 
Alla har resurser

Du har alla resurser du behöver!

Du har alla resurser du behöver för att bli vad du vill eller att skapa vad du vill i ditt liv!

 

Såvida det inte är så att du har en fysisk skada, så har du faktiskt alla resurser du behöver för att kunna bli precis vad du vill, eller att skapa precis det du vill i ditt liv.
Oavsett ifall det gäller ditt privata och personliga liv, eller din karriär och dina kunskaper.

 

It doesnt matter how many resources you have. If you dont knowObservera att jag inte sa att du redan har all kunskap, även om det faktiskt är en teori som många vill framhäva - att vi precis som många djur faktiskt redan har all kunskap vi kommer att behöva i vårt liv.  Det enda vi behöver göra är att lära oss använda den kunskapen, att öva och övar och därigenom skapa vår kompetens inom området.  Det kan säkert vara så också, även om jag ännu inte är övertygad om det.

Men det jag vet, är att du redan har alla resurser du behöver.  Och de resurser jag menar är de som sitter mellan dina öron och resten av kroppen - din hjärna och ditt sinne.  
Din hjärna är din bästa resurs och ditt främsta redskap för att kunna skapa det du vill ha i livet,  Men den är också ditt största hinder, nu när du är vuxen.

För under under hela din uppväxt, och framför allt från födseln och upp till att du är tonåring, så har du programmerats med en massa strunt.  Och de som har programmerat dig är framför allt dina föräldrar, släkt och vänner, nyheter på radio och TV, samt andra personer i din närhet, vilka du antingen ser upp till eller du söker bekräftelse från.

Alla dessa informationskanaler har proppat dig full med massa åsikter, trossatser och värderingar, som de trott eller antagit vara sanna.  Och i all välmening har de övrfört dessa till dig.  Alternativt så har de förmedlat dessa åsikter till dig för att vilja ha kontroll över dig.  Och en hel del av dessa åsikter, värderingar och trossatser har du valt att ta till dig, och de är nu dina.  Och du är övertygad om att de är sanna.

Det är dessa övertygelser som till största delen utgör ett hinder och problem för dig att verkligen bli och göra allt det fantastiska som du skulle kunna göra.
Har du exempelvis någon gång hört någon säga till dig, när du berättar om din dröm: "Det klarar du aldrig, så du kan lika gärna ge upp nu!". eller "Det kommer du aldrig att får råd till."  eller "Du är inte tillräckligt smart för det.  Du kommer aldrig kunna lära dig det.  Välj något annat istället.".

Eller kanske har det varit något mer påtagligt som att dina föräldrar alltid uttryckte "Det har vi inte råd med" eller "Pengar växer inte på träd!".   Det här andra människors åsikter och värderingar som de fört över till dig och som kan utgöra ett hinder för din framgång i livet.

Och det jat påstår är att, om du kan lära dig att lära om, att ta bort din tidigare programmering och ersätt med ny, målmeveten programmering, som stärker dig istället för att begränsa dig, så har du faktiskt alla resurser du behöver för att bli eller göra vad du vill!

Exakt hur du gör detta kommer vi att återkomma till i ett senare inlägg.  Just nu vill jag bara att du ska veta att du har friheten att välja vad du ska bli eller göra.

 

About the author
Michael Wesley
Author: Michael WesleyWebsite: https://michaelwesley.seEmail:
Entrepreneur, Freedom creator, Life management strategist & coach
resurserresurserresurserresurser
Short presentation
With a deep and fiery passion Michael helps people discover all their inner resources and potential, to create internal and external freedom, to achieve control and to own their life.

He is also passionate about passing on a legacy where we all contribute to a better world, a community built on respect, care, cooperation and love. As an authority in life management strategies, Michael works with a results-driven focus to assist, coach and mentor his clients in developing their mental and physical resources and ability to achieve amazing continuous successes, on their path to excellence and mastery.
Some other articles of mine...

If you feel the content could contribute to others, please share it with them...
Please leave a comment on what you think of the page, it's content or what you would like to read more about.

Bli en mästare genom personlig utveckling. Börja här!

Påbörja din resa mot att bli en mästare genom att läsa artiklarna nedan.
 
Blog Image 1280x768 001 

Du är värdefull


Du är värdefull! Du är speciell! Ja, du är faktiskt unik!! Världen hade faktiskt inte klarat sig utan dig!
 
Blog Image 1280x768 002 

Du är unik


Du är unik!  Det finns ingen annan som du, det har aldrig funnits och kommer aldrig finnas någon annan som du.
 
Blog Image 1280x768 003 

Du har alla resurser


Du har alla resurser du behöver för att bli vad du vill eller att skapa vad du vill i ditt liv.
 
Ditt liv - ditt val 

Ditt liv - Ditt val


Allt du gör är ett val.  Varje sak du tänker på, varje sak du gör, är ett val där din hjärna svarat på en fråga