Register
images/Slideshow/frontpage/Slideshow_frontpage__slide_25_1200x630.jpg

Ta Kontroll, Skapa Frihet - ÄG DITT LIV !

Allt för många människor upplever att de befinner sig i ett ekorrhjul, att de inte har kontrollen över vad som händer i deras liv.  De har drömmar och önskningar som aldrig har möjlighet att uppfylla, då de upplever att de inte har kunskapen, pengarna, möjligheterna eller resurserna att förverkliga dem.

Här får du tillgång till kunskap, information, verktyg och system som hjälper dig att förverkliga dina drömmar i livet.  Med det som vi erbjuder här får du möjligheten att ta kontroll över ditt liv, att skapa den frihet du önskar och längtar efter, och att verkligen själv äga ditt liv!


 
Fri i pengar 

Fri i pengar


Hur du kan bli ekonomiskt fri, genom att förändra dina tankar och vanor om pengar
 
Selector 600x400 78 

Fri i tid


Hur du kan skapa fri tid till det som är viktigt för dig
 
Fri i hälsa 

Fri i hälsa


Hur du kan skapa en mycket god hälsa och hög livskvalitet
 
Fri i hälsa 

Fri att njuta av livet


Hur du kan njuta av livet genom att resa och uppleva
 
Du är unik!

Du är unik!  Det finns ingen annan som du, det har aldrig funnit och kommer aldrig finnas någon annan som du.  Det gör dig unik!

 

"-Det stämmr inte!  För jag är enäggstvilling", kanske du säger.
Ja, om du är enäggstvilling, med samma DNA som din tvilling, så är ni säkert lika i många avseenden , men det är ändå så att du är unik! 

Låt mig förklara......
Varje människa har som vuxen, enligt forskningen, någonstans mellan 4-10 miljarder neuroner, dvs hjärnceller.

Varje cell eller neuron har möjlighet att ansluta, eller bilda en koppling till, i snitt, ca 20.000 andra nuroner.  Det är så som vi bildar tankar, minne och lagrar intryck från våra fem sinnen.  Det gör att hjärnan - din hjärna - kan bilda ett oändligt antal olika förbindelser mellan hjärnans neuroner.  Antalet möjliga kombinationer av kopplingar mellan neuronerna, antalet permutationer, är faktiskt fler än antalet atomer i det kända universum!!  Otroligt fascinerande, eller hur?

Och genom det att ingen annan människa, även om det skulle vara din identiska enäggstvilling, aldrig kommer att se, höra, känna, smaka och lukta samma saker som du, så kommer ingen annan någonsin heller bilda de neurologiska kopplingar i hjärnan som du gör. Det har aldrig funnit och kommer aldrig finnas någon som ser ut som du, har samma genetisk kod och DNA och som skulle kunna bilda samma neurotiska nätverk i hjärnan som du.   Detta gör att du är UNIK!   

Att du är unik innebär också att du är otroligt värdefull ur många perspektiv. [Läs mer i denna artikeln]  Inte minst så är det så att du har en unik erfarenhet, förmågor och finns till i detta universum för ett specifikt syfte.  Ett syfte som ingen annan kan uppfylla - än du.

Även om många människor funderar över vad som är syftet med livet, så är det otroligt få som verkligen upplever att de finner sitt eget livssyfte.  Och varje människa har ett specifikt syfte med sitt liv.  Vi måste bara finna vad det är.  För du är unik och du har en unik plats i unversum som ingen annan kan fylla - så finn ditt livssyfte och allt i ditt liv kommer att bli enklare.  Du kommer att bli lyckligare, mer framgångsrik och du kommer att njuta av livet på ett helt annat sätt än tidigare.  Du kommer att bli totalt uppfylld av ditt underbara liv.  Tack vare att du hittat biten i universums pussel där din unika del passar in.

About the author
Michael Wesley
Author: Michael WesleyWebsite: https://michaelwesley.seEmail:
Entrepreneur, Freedom creator, Life management strategist & coach
universumuniversumuniversumuniversum
Short presentation
With a deep and fiery passion Michael helps people discover all their inner resources and potential, to create internal and external freedom, to achieve control and to own their life.

He is also passionate about passing on a legacy where we all contribute to a better world, a community built on respect, care, cooperation and love. As an authority in life management strategies, Michael works with a results-driven focus to assist, coach and mentor his clients in developing their mental and physical resources and ability to achieve amazing continuous successes, on their path to excellence and mastery.
Some other articles of mine...

If you feel the content could contribute to others, please share it with them...
Please leave a comment on what you think of the page, it's content or what you would like to read more about.

Bli en mästare genom personlig utveckling. Börja här!

Påbörja din resa mot att bli en mästare genom att läsa artiklarna nedan.
 
Blog Image 1280x768 001 

Du är värdefull


Du är värdefull! Du är speciell! Ja, du är faktiskt unik!! Världen hade faktiskt inte klarat sig utan dig!
 
Blog Image 1280x768 002 

Du är unik


Du är unik!  Det finns ingen annan som du, det har aldrig funnits och kommer aldrig finnas någon annan som du.
 
Blog Image 1280x768 003 

Du har alla resurser


Du har alla resurser du behöver för att bli vad du vill eller att skapa vad du vill i ditt liv.
 
Ditt liv - ditt val 

Ditt liv - Ditt val


Allt du gör är ett val.  Varje sak du tänker på, varje sak du gör, är ett val där din hjärna svarat på en fråga