Register
images/Slideshow/frontpage/Slideshow_frontpage__slide_25_1200x630.jpg

Ta Kontroll, Skapa Frihet - ÄG DITT LIV !

Allt för många människor upplever att de befinner sig i ett ekorrhjul, att de inte har kontrollen över vad som händer i deras liv.  De har drömmar och önskningar som aldrig har möjlighet att uppfylla, då de upplever att de inte har kunskapen, pengarna, möjligheterna eller resurserna att förverkliga dem.

Här får du tillgång till kunskap, information, verktyg och system som hjälper dig att förverkliga dina drömmar i livet.  Med det som vi erbjuder här får du möjligheten att ta kontroll över ditt liv, att skapa den frihet du önskar och längtar efter, och att verkligen själv äga ditt liv!


 
Fri i pengar 

Fri i pengar


Hur du kan bli ekonomiskt fri, genom att förändra dina tankar och vanor om pengar
 
Selector 600x400 78 

Fri i tid


Hur du kan skapa fri tid till det som är viktigt för dig
 
Fri i hälsa 

Fri i hälsa


Hur du kan skapa en mycket god hälsa och hög livskvalitet
 
Fri i hälsa 

Fri att njuta av livet


Hur du kan njuta av livet genom att resa och uppleva
 

Wesley Enterprises Group hjälper dig till kontroll och frihet - att äga ditt livDSC 3996 600x764

Wesley Enterprises Group är en grupp av företag som fokuserar på att skapa frihet för dig, för att du ska kunna kontrollera ditt liv, att äga ditt liv.   Genom att skapa frihet menar vi frihet i tid, hälsa och ekonomi, vilket ger dig möjlighet att ha friheten att göra vad du vill, när du vill, utan att kontrollera ditt bankkonto, kalender eller kontrollera din hälsa. Det handlar om att leva livet till fullo! 

Wesley Enterprises Group utvecklar och tillhandahåller utbildningar och material, allt du behöver för att uppnå kontroll och frihet. Vi ger dig verktygen och kunskapen för att övervinna hinder och problem i livet och skapa den framgång som du ser. Vi agerar mentor, hjälper och stöder dig för att du ska kunna uppnå möjligheten och förmågan att bli excellent eller en mästare, oavsett om det är i ditt personliga liv eller att skapa den strukturerade och förvaltade självgående verksamheten du behöver för att du ska uppnå denna frihet, vilket gör dig till en företagsägare eller en investerare.

Wesley Enterprises Vision of Excellence utbildar och coachar till frihet och kontroll - att äga ditt liv

Wesley Enterprises Vision of Excellence utvecklar och ger utbildningar och material, allt du behöver för att uppnå din totala kontroll över ditt liv, skapa den friheten du drömmer om. Vi ger dig verktygen och kunskapen för att övervinna hinder och problem i livet och skapa den framgång som du drömmer om. Vi agerar mentor, hjälper och stöder dig för att uppnå möjligheten och förmågan att bli excellent eller en mästare.

Vi äger och driver Wesley Enterprises Group

Lotta och Michael Wesley är entreprenörer och företagare som drivit företag sedan 1984, både var för sig och tillsammans sedan 2007.

Idag äger de ett flertal företag, både i Sverige och utomlands.  Fokus är att bistå människor i att kunna bli bättre i allt de gör, att kunna bli det absolut bästa de kan bli och att ge alla människor möjligheter att förverkliga sina drömmar, mål och visioner.  Att verkligen få möjlighet att ta kontroll över sitt liv och att kunna skapa den frihet som så många drömmer om.

Vi har under många år arbetat med finanser, tid, hälsa och personlig utveckling, och via Wesley Enterprises Group ger vi möjlighet till dig att dra nytta av våra erfarenheter, lärdomar och strategier.

 

If you feel the content could contribute to others, please share it with them...
Please leave a comment on what you think of the page, it's content or what you would like to read more about.

Bli en mästare genom personlig utveckling. Börja här!

Påbörja din resa mot att bli en mästare genom att läsa artiklarna nedan.
 
Blog Image 1280x768 001 

Du är värdefull


Du är värdefull! Du är speciell! Ja, du är faktiskt unik!! Världen hade faktiskt inte klarat sig utan dig!
 
Blog Image 1280x768 002 

Du är unik


Du är unik!  Det finns ingen annan som du, det har aldrig funnits och kommer aldrig finnas någon annan som du.
 
Blog Image 1280x768 003 

Du har alla resurser


Du har alla resurser du behöver för att bli vad du vill eller att skapa vad du vill i ditt liv.
 
Ditt liv - ditt val 

Ditt liv - Ditt val


Allt du gör är ett val.  Varje sak du tänker på, varje sak du gör, är ett val där din hjärna svarat på en fråga